- Elizabeth Douglas
- Elizabeth Douglas
- Laurent Tailhade
- Yazar Bilinmiyor
- Yazar Bilinmiyor
- Yazar Bilinmiyor
- Yazar Bilinmiyor
- Yazar Bilinmiyor
-
Yeni Tam Hint Mutfağı Kitabı - Hint dolması, turşular, kızartmalar, muhallebiler, reçeller, dondurmalar için tarifler
J. M. J. Catenius-van der MeijdenJ. M. J. Catenius-van der Meijden -
- Mary Blake
- Martha Lee Anderson
- Alexander Filippini
- Sydney Tremayne
-
-
İtalyan Yemek Kitabı: İyi Yemek Yeme Sanatı; İtalyan Mutfağı'nın Pratik Tarifleri, Pastaları, Tatlıları, Dondurulmuş Lezzetler ve Şuruplar
Maria Gentile - Gesine Lemcke
- Mary Elizabeth Hall
-
-
İnce Mutfak Genel Kılavuzu Çorbalar, başlangıçlar ve ana yemekler, sebze içeren ara sıcaklar, soslar, tatlılar, aperatifler ve lezzetli tarifler.
Auguste Hélie -
Kadın Enstitüsü Pişirme Kütüphanesi. Cilt 5: Meyve ve Meyve Tatlıları; Kavurma ve Kurutma; Jöle Yapımı, Reçel ve Turşu; Şekerlemeler; İçecekler; Yemek Planlaması
Woman s Institute of Domestic Arts and SciencesWoman s Institute of Domestic Arts and Sciences -
-
Kadın Enstitüsü Yemek Kitaplığı. Cilt 4: Salatalar ve Sandviçler; Soğuk ve Dondurulmuş Tatlılar; Kekler, Kurabiyeler ve Pudingler; Pastalar ve Turta.
Woman s Institute of Domestic Arts and SciencesWoman s Institute of Domestic Arts and Sciences -
Dondurmalar, Kolalar, Dondurulmuş Pudingler ve Tüm Sosyal Etkinlikler İçin İçecekler
S. T. Rorer