- Yazar Bilinmiyor
- Yazar Bilinmiyor
- Yazar Bilinmiyor
- Yazar Bilinmiyor
- Yazar Bilinmiyor
-
- J. F. Clymer
-
-
Tüm Türlerinde Hayvan ve Bitki Maddelerinin Yıllarca Korunma Sanatı, 2. Baskı, Türk içişleri bakanının emriyle yayınlanan bir çalışma, sanat ve imalat Kurulu raporuna dayanılarak.
Nicolas Appert - Eugene Christian
- Eugene Christian
- Eugene Christian
- Eugene Christian
- Eugene Christian
- Charles Martyn
- Anna M. Cooley
- P. L. Simmonds
-
Pratik Yemek Kitabı, Bayanlar ve Profesyonel Aşçılar İçin İnsan Yiyecekleri Hazırlamanın Tüm Bilimi ve Sanatı İçeren Elin Kitabı
Pierre Blot - Graham Lusk
- James Franklin Chamberlain
-
Sebze Diyeti: Tıp Adamları ve Tüm Çağlardaki Deneyimler Tarafından Onaylanan Vejetaryen Pişirme Sistemi Dahil
William A. Alcott - Dora C. C. L. Roper
- Harry Snyder
- Mary Swartz Rose
- Alberta M. Goudiss