Şekerleme Sanatı: Bütün Çeşit Meyvelerin, Kuru ve Sıvı Olarak Korunması Yöntemlerini Gösteren; Yani Portakallar, Limonlar, Limonlar, Altın Elmanlar, Orman Armutları, Yeşil Kayısılar, Bademler, Kırmızı Böğürtlenler, Kirazlar, Frenk Üzümleri, Erikler,  Akçaağaçlar, Fındık, Kayısılar, İncirler, Üzümler, vb. Çiçekler ve Otlar; Menekşeler, Melek Otunun, Portakal Çiçeklerinin vb.; Ayrıca Bisküvi, Maspins, Şeker İşleri ve Şekerleme Yapmanın Tüm Yolları. Şekerin Temizlenmesinin En İyi Yöntemleri ve Farklı Şeker Kaynatma Yöntemleri.

Şekerleme Sanatı: Bütün Çeşit Meyvelerin, Kuru ve Sıvı Olarak Korunması Yöntemlerini Gösteren; Yani Portakallar, Limonlar, Limonlar, Altın Elmanlar, Orman Armutları, Yeşil Kayısılar, Bademler, Kırmızı Böğürtlenler, Kirazlar, Frenk Üzümleri, Erikler, Akçaağaçlar, Fındık, Kayısılar, İncirler, Üzümler, vb. Çiçekler ve Otlar; Menekşeler, Melek Otunun, Portakal Çiçeklerinin vb.; Ayrıca Bisküvi, Maspins, Şeker İşleri ve Şekerleme Yapmanın Tüm Yolları. Şekerin Temizlenmesinin En İyi Yöntemleri ve Farklı Şeker Kaynatma Yöntemleri.

Edward Lambert

Şekerleme Sanatı: Bütün Çeşit Meyvelerin, Kuru ve Sıvı Olarak Korunması Yöntemlerini Gösteren; Yani Portakallar, Limonlar, Limonlar, Altın Elmanlar, Orman Armutları, Yeşil Kayısılar, Bademler, Kırmızı Böğürtlenler, Kirazlar, Frenk Üzümleri, Erikler, Akçaağaçlar, Fındık, Kayısılar, İncirler, Üzümler, vb. Çiçekler ve Otlar; Menekşeler, Melek Otunun, Portakal Çiçeklerinin vb.; Ayrıca Bisküvi, Maspins, Şeker İşleri ve Şekerleme Yapmanın Tüm Yolları. Şekerin Temizlenmesinin En İyi Yöntemleri ve Farklı Şeker Kaynatma Yöntemleri.

19,00 TL 15,00 TL %21 İNDİRİM
( KDV Dahil )
Kitap Kodu: 280750528690

Orjinal Adı : The Art of Confectionary
Shewing the Various Methods of Preserving All Sorts of Fruits, Dry and Liquid; viz. Oranges, Lemons, Citrons, Golden Pippins, Wardens, Apricots Green, Almonds, Goosberries, Cherries, Currants, Plumbs, Rasberries, Peaches, Walnuts, Nectarines, Figs, Grapes, &c., Flowers and Herbs; as Violets, Angelica, Orange-Flowers, &c.; Also How to Make All Sorts of Biscakes, Maspins, Sugar-Works, and Candies. With the Best Methods of Clarifying, and the Different Ways of Boiling Sugar.

Türkçe Adı : Şekerleme Sanatı: Bütün Çeşit Meyvelerin, Kuru ve Sıvı Olarak Korunması Yöntemlerini Gösteren; Yani Portakallar, Limonlar, Limonlar, Altın Elmanlar, Orman Armutları, Yeşil Kayısılar, Bademler, Kırmızı Böğürtlenler, Kirazlar, Frenk Üzümleri, Erikler, Akçaağaçlar, Fındık, Kayısılar, İncirler, Üzümler, vb. Çiçekler ve Otlar; Menekşeler, Melek Otunun, Portakal Çiçeklerinin vb.; Ayrıca Bisküvi, Maspins, Şeker İşleri ve Şekerleme Yapmanın Tüm Yolları. Şekerin Temizlenmesinin En İyi Yöntemleri ve Farklı Şeker Kaynatma Yöntemleri.

Konusu ( İngilizce ) : Confectionery

Konusu ( Türkçe ) : Şekerleme

Yazarı : Edward Lambert
Kitabı Ücretsiz Oku

Orjinal Adı : The Art of Confectionary
Shewing the Various Methods of Preserving All Sorts of Fruits, Dry and Liquid; viz. Oranges, Lemons, Citrons, Golden Pippins, Wardens, Apricots Green, Almonds, Goosberries, Cherries, Currants, Plumbs, Rasberries, Peaches, Walnuts, Nectarines, Figs, Grapes, &c., Flowers and Herbs; as Violets, Angelica, Orange-Flowers, &c.; Also How to Make All Sorts of Biscakes, Maspins, Sugar-Works, and Candies. With the Best Methods of Clarifying, and the Different Ways of Boiling Sugar.

Türkçe Adı : Şekerleme Sanatı: Bütün Çeşit Meyvelerin, Kuru ve Sıvı Olarak Korunması Yöntemlerini Gösteren; Yani Portakallar, Limonlar, Limonlar, Altın Elmanlar, Orman Armutları, Yeşil Kayısılar, Bademler, Kırmızı Böğürtlenler, Kirazlar, Frenk Üzümleri, Erikler, Akçaağaçlar, Fındık, Kayısılar, İncirler, Üzümler, vb. Çiçekler ve Otlar; Menekşeler, Melek Otunun, Portakal Çiçeklerinin vb.; Ayrıca Bisküvi, Maspins, Şeker İşleri ve Şekerleme Yapmanın Tüm Yolları. Şekerin Temizlenmesinin En İyi Yöntemleri ve Farklı Şeker Kaynatma Yöntemleri.

Konusu ( İngilizce ) : Confectionery

Konusu ( Türkçe ) : Şekerleme

Yazarı : Edward Lambert


Şekerleme Confectionery
Kitabı Oku
Yorumlar


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış ve bu kitabı okumuş / sipariş vermiş olmanız gerekmektedir.

Kitap Videoları

ÖNERDİKLERİMİZ

Kitap Depo