- Ana Sayfa
- Kemikleri Kırmak ve Tüm Çeşitli Etleri Çok Kısa Sürede ve Az Maliyetle Pişirmenin Yolu

Kemikleri Kırmak ve Tüm Çeşitli Etleri Çok Kısa Sürede ve Az Maliyetle Pişirmenin Yolu
( KDV Dahil )
Kitap Kodu: 405418743053
Yazar: Denis Papin
Orjinal Adı : La maniere d'amolir les os, et de faire cuire toutes sortes de viandes en fort peu de temps, & à peu de frais.
Türkçe Adı : Kemikleri Kırmak ve Tüm Çeşitli Etleri Çok Kısa Sürede ve Az Maliyetle Pişirmenin Yolu
Konusu ( İngilizce ) : Cooking Meat
Konusu ( Türkçe ) : Cooking Et
Yazarı : Denis PapinKitabı Ücretsiz Oku
Orjinal Adı : La maniere d'amolir les os, et de faire cuire toutes sortes de viandes en fort peu de temps, & à peu de frais.
Türkçe Adı : Kemikleri Kırmak ve Tüm Çeşitli Etleri Çok Kısa Sürede ve Az Maliyetle Pişirmenin Yolu
Konusu ( İngilizce ) : Cooking Meat
Konusu ( Türkçe ) : Cooking Et
Yazarı : Denis PapinCooking Et Cooking Meat
Kitabı Oku
Yorumlar
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış ve bu kitabı okumuş / sipariş vermiş olmanız gerekmektedir.
Kitap Videoları
İncelediğiniz Kitaplar
- Sidney Colvin
- Robert F. Young
- Sir Richard Francis Burton
- Henry Wysham Lanier
- Western Union Telegraph Company
- Edwin Davies Schoonmaker
- Edward Foord
- Jan Godefroy
- William Campbell Gault
- Paul Ernst
- Burt L. Standish
- Berthold Auerbach
- Neera
- comte de Emmanuel-Auguste-Dieudonné Las Cases
- Mary Curtis