İngilizce: 'A bacteriological study of ham souring' Turkish: Jambonun Ekşimesinin Bakteriyolojik İncelemesi

İngilizce: 'A bacteriological study of ham souring' Turkish: Jambonun Ekşimesinin Bakteriyolojik İncelemesi

Charles Neil McBryde

İngilizce: 'A bacteriological study of ham souring' Turkish: Jambonun Ekşimesinin Bakteriyolojik İncelemesi

19,00 TL 15,00 TL %21 İNDİRİM
( KDV Dahil )
Kitap Kodu: 966994987809

Orjinal Adı : A bacteriological study of ham souring

Türkçe Adı : İngilizce: 'A bacteriological study of ham souring' Turkish: Jambonun Ekşimesinin Bakteriyolojik İncelemesi

Konusu ( İngilizce ) : Ham -- Microbiology

Konusu ( Türkçe ) : Ham - Mikrobiyoloji

Yazarı : Charles Neil McBryde
Kitabı Ücretsiz Oku

Orjinal Adı : A bacteriological study of ham souring

Türkçe Adı : İngilizce: 'A bacteriological study of ham souring' Turkish: Jambonun Ekşimesinin Bakteriyolojik İncelemesi

Konusu ( İngilizce ) : Ham -- Microbiology

Konusu ( Türkçe ) : Ham - Mikrobiyoloji

Yazarı : Charles Neil McBryde


Charles Neil McBryde A bacteriological study of ham souring Mikrobiyolojik araştırma Şarbon Fermentasyon Yiyecek bozulması Bakteriyel enfeksiyon Gıda mikrobiyolojisi Besin zehirlenmesi Bozulmuş gıda Mikroorganizmalar Gıda endüstrisi" Ham Mikrobiyoloji Ham Microbiology
Kitabı Oku
Yorumlar


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış ve bu kitabı okumuş / sipariş vermiş olmanız gerekmektedir.

Kitap Videoları

ÖNERDİKLERİMİZ

Kitap Depo