
İngilizce: 'A bacteriological study of ham souring' Turkish: Jambonun Ekşimesinin Bakteriyolojik İncelemesi
Charles Neil McBryde
İngilizce: 'A bacteriological study of ham souring' Turkish: Jambonun Ekşimesinin Bakteriyolojik İncelemesi
( KDV Dahil )
Orjinal Adı : A bacteriological study of ham souring
Türkçe Adı : İngilizce: 'A bacteriological study of ham souring' Turkish: Jambonun Ekşimesinin Bakteriyolojik İncelemesi
Konusu ( İngilizce ) : Ham -- Microbiology
Konusu ( Türkçe ) : Ham - Mikrobiyoloji
Yazarı : Charles Neil McBrydeKitabı Ücretsiz Oku
Orjinal Adı : A bacteriological study of ham souring
Türkçe Adı : İngilizce: 'A bacteriological study of ham souring' Turkish: Jambonun Ekşimesinin Bakteriyolojik İncelemesi
Konusu ( İngilizce ) : Ham -- Microbiology
Konusu ( Türkçe ) : Ham - Mikrobiyoloji
Yazarı : Charles Neil McBrydeCharles Neil McBryde A bacteriological study of ham souring Mikrobiyolojik araştırma Şarbon Fermentasyon Yiyecek bozulması Bakteriyel enfeksiyon Gıda mikrobiyolojisi Besin zehirlenmesi Bozulmuş gıda Mikroorganizmalar Gıda endüstrisi" Ham Mikrobiyoloji Ham Microbiology
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış ve bu kitabı okumuş / sipariş vermiş olmanız gerekmektedir.