Amerikan Fırıncılık Kitabı: Kekler, Poğaçalar ve Pastaların Yanı Sıra Ekmek Yapımı, Tartlar, vb. Dahil Olmak Üzere Fırıncılık Endüstrisinin Çeşitli Branşlarını Kapsayan Pratik Bir Rehber

Amerikan Fırıncılık Kitabı: Kekler, Poğaçalar ve Pastaların Yanı Sıra Ekmek Yapımı, Tartlar, vb. Dahil Olmak Üzere Fırıncılık Endüstrisinin Çeşitli Branşlarını Kapsayan Pratik Bir Rehber

29,00 TL 19,00 TL %34 İNDİRİM
( KDV Dahil )
Kitap Kodu: 575475920108
Yazar: Various

Orjinal Adı : Book of American Baking
A Practical Guide Covering Various Branches of the Baking Industry, Including Cakes, Buns, and Pastry, Bread Making, Pie Baking, Etc.

Türkçe Adı : Amerikan Fırıncılık Kitabı: Kekler, Poğaçalar ve Pastaların Yanı Sıra Ekmek Yapımı, Tartlar, vb. Dahil Olmak Üzere Fırıncılık Endüstrisinin Çeşitli Branşlarını Kapsayan Pratik Bir Rehber

Konusu ( İngilizce ) : Quantity cooking

Konusu ( Türkçe ) : Toplu Yemek Pişirme

Yazarı : Various
Kitabı Ücretsiz Oku

Orjinal Adı : Book of American Baking
A Practical Guide Covering Various Branches of the Baking Industry, Including Cakes, Buns, and Pastry, Bread Making, Pie Baking, Etc.

Türkçe Adı : Amerikan Fırıncılık Kitabı: Kekler, Poğaçalar ve Pastaların Yanı Sıra Ekmek Yapımı, Tartlar, vb. Dahil Olmak Üzere Fırıncılık Endüstrisinin Çeşitli Branşlarını Kapsayan Pratik Bir Rehber

Konusu ( İngilizce ) : Quantity cooking

Konusu ( Türkçe ) : Toplu Yemek Pişirme

Yazarı : Various


Toplu Yemek Pişirme Quantity cooking
Kitabı Oku
Yorumlar


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış ve bu kitabı okumuş / sipariş vermiş olmanız gerekmektedir.

Kitap Videoları

ÖNERDİKLERİMİZ

Kitap Depo