Amerikan Fırıncılık Kitabı: Kekler, Poğaçalar ve Pastaların Yanı Sıra Ekmek Yapımı, Tartlar, vb. Dahil Olmak Üzere Fırıncılık Endüstrisinin Çeşitli Branşlarını Kapsayan Pratik Bir Rehber
( KDV Dahil )
Orjinal Adı : Book of American Baking A Practical Guide Covering Various Branches of the Baking Industry, Including Cakes, Buns, and Pastry, Bread Making, Pie Baking, Etc.
Türkçe Adı : Amerikan Fırıncılık Kitabı: Kekler, Poğaçalar ve Pastaların Yanı Sıra Ekmek Yapımı, Tartlar, vb. Dahil Olmak Üzere Fırıncılık Endüstrisinin Çeşitli Branşlarını Kapsayan Pratik Bir Rehber
Konusu ( İngilizce ) : Quantity cooking
Konusu ( Türkçe ) : Toplu Yemek Pişirme
Yazarı : VariousKitabı Ücretsiz Oku
Orjinal Adı : Book of American Baking A Practical Guide Covering Various Branches of the Baking Industry, Including Cakes, Buns, and Pastry, Bread Making, Pie Baking, Etc.
Türkçe Adı : Amerikan Fırıncılık Kitabı: Kekler, Poğaçalar ve Pastaların Yanı Sıra Ekmek Yapımı, Tartlar, vb. Dahil Olmak Üzere Fırıncılık Endüstrisinin Çeşitli Branşlarını Kapsayan Pratik Bir Rehber
Konusu ( İngilizce ) : Quantity cooking
Konusu ( Türkçe ) : Toplu Yemek Pişirme
Yazarı : VariousToplu Yemek Pişirme Quantity cooking
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış ve bu kitabı okumuş / sipariş vermiş olmanız gerekmektedir.