Konservelenmiş Meyve, Reçel ve Jöleler: Evde Hazırlama Yöntemleri

Konservelenmiş Meyve, Reçel ve Jöleler: Evde Hazırlama Yöntemleri

Maria Parloa

Konservelenmiş Meyve, Reçel ve Jöleler: Evde Hazırlama Yöntemleri

19,00 TL 15,00 TL %21 İNDİRİM
( KDV Dahil )
Kitap Kodu: 974180311251
Yazar: Maria Parloa

Orjinal Adı : Canned Fruit, Preserves, and Jellies: Household Methods of Preparation

Türkçe Adı : Konservelenmiş Meyve, Reçel ve Jöleler: Evde Hazırlama Yöntemleri

Konusu ( İngilizce ) : Canning and preserving

Konusu ( Türkçe ) : Konservesi ve Saklaması

Yazarı : Maria Parloa
Kitabı Ücretsiz Oku

Orjinal Adı : Canned Fruit, Preserves, and Jellies: Household Methods of Preparation

Türkçe Adı : Konservelenmiş Meyve, Reçel ve Jöleler: Evde Hazırlama Yöntemleri

Konusu ( İngilizce ) : Canning and preserving

Konusu ( Türkçe ) : Konservesi ve Saklaması

Yazarı : Maria Parloa


Konservesi ve Saklaması Canning and preserving
Kitabı Oku
Yorumlar


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış ve bu kitabı okumuş / sipariş vermiş olmanız gerekmektedir.

Kitap Videoları

Kitap Depo