Çiftlikte Domuz Kesimi, Parçalanması, Korunması ve Pişirilmesi
( KDV Dahil )
Kitap Kodu: 764839791265
Yazar: H. Russell Cross
Orjinal Adı : Pork Slaughtering, Cutting, Preserving, and Cooking on the Farm
Türkçe Adı : Çiftlikte Domuz Kesimi, Parçalanması, Korunması ve Pişirilmesi
Konusu ( İngilizce ) : Pork
Konusu ( Türkçe ) : Domuz Eti
Yazarı : H. Russell CrossKitabı Ücretsiz Oku
Orjinal Adı : Pork Slaughtering, Cutting, Preserving, and Cooking on the Farm
Türkçe Adı : Çiftlikte Domuz Kesimi, Parçalanması, Korunması ve Pişirilmesi
Konusu ( İngilizce ) : Pork
Konusu ( Türkçe ) : Domuz Eti
Yazarı : H. Russell CrossDomuz kesimi domuz saklama domuz pişirme Russell Cross çiftlikte domuz kesimi domuz eti saklama çiftlikte domuz pişirme domuz eti çiftlikte domuz eti domuz eti hazırlama" Domuz Eti Pork
Kitabı Oku
Yorumlar
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış ve bu kitabı okumuş / sipariş vermiş olmanız gerekmektedir.
Kitap Videoları