Et kurutma ve sosis yapımının sırları - Saf gıda yasalarına uygun olarak jambon, omuz, pastırma, tuzlanmış et vb. kurutmanın ve her türlü sosis vb. yapmanın yöntemleri
( KDV Dahil )
Orjinal Adı : Secrets of meat curing and sausage making how to cure hams, shoulders, bacon, corned beef, etc., and how to make all kinds of sausage, etc. to comply with the pure food laws
Türkçe Adı : Et kurutma ve sosis yapımının sırları - Saf gıda yasalarına uygun olarak jambon, omuz, pastırma, tuzlanmış et vb. kurutmanın ve her türlü sosis vb. yapmanın yöntemleri
Konusu ( İngilizce ) : Meat industry and trade
Konusu ( Türkçe ) : Et endüstrisi ve ticareti
Yazarı : B. Heller & Co.Kitabı Ücretsiz Oku
Orjinal Adı : Secrets of meat curing and sausage making how to cure hams, shoulders, bacon, corned beef, etc., and how to make all kinds of sausage, etc. to comply with the pure food laws
Türkçe Adı : Et kurutma ve sosis yapımının sırları - Saf gıda yasalarına uygun olarak jambon, omuz, pastırma, tuzlanmış et vb. kurutmanın ve her türlü sosis vb. yapmanın yöntemleri
Konusu ( İngilizce ) : Meat industry and trade
Konusu ( Türkçe ) : Et endüstrisi ve ticareti
Yazarı : B. Heller & Co.et konserve et nasıl yapılır turşu et nasıl yapılır sosis yapımı domuz pastırması yapımı domuz sosisi yapımı et kurutma yöntemleri et salamura süreci doğal gıda yasaları et kurutma teknikleri et salamurası yapımı" Et endüstrisi ve ticareti Meat industry and trade
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış ve bu kitabı okumuş / sipariş vermiş olmanız gerekmektedir.