Et kurutma ve sosis yapımının sırları - Saf gıda yasalarına uygun olarak jambon, omuz, pastırma, tuzlanmış et vb. kurutmanın ve her türlü sosis vb. yapmanın yöntemleri

Et kurutma ve sosis yapımının sırları - Saf gıda yasalarına uygun olarak jambon, omuz, pastırma, tuzlanmış et vb. kurutmanın ve her türlü sosis vb. yapmanın yöntemleri

29,00 TL 19,00 TL %34 İNDİRİM
( KDV Dahil )
Kitap Kodu: 134608797537

Orjinal Adı : Secrets of meat curing and sausage making
how to cure hams, shoulders, bacon, corned beef, etc., and how to make all kinds of sausage, etc. to comply with the pure food laws

Türkçe Adı : Et kurutma ve sosis yapımının sırları - Saf gıda yasalarına uygun olarak jambon, omuz, pastırma, tuzlanmış et vb. kurutmanın ve her türlü sosis vb. yapmanın yöntemleri

Konusu ( İngilizce ) : Meat industry and trade

Konusu ( Türkçe ) : Et endüstrisi ve ticareti

Yazarı : B. Heller & Co.
Kitabı Ücretsiz Oku

Orjinal Adı : Secrets of meat curing and sausage making
how to cure hams, shoulders, bacon, corned beef, etc., and how to make all kinds of sausage, etc. to comply with the pure food laws

Türkçe Adı : Et kurutma ve sosis yapımının sırları - Saf gıda yasalarına uygun olarak jambon, omuz, pastırma, tuzlanmış et vb. kurutmanın ve her türlü sosis vb. yapmanın yöntemleri

Konusu ( İngilizce ) : Meat industry and trade

Konusu ( Türkçe ) : Et endüstrisi ve ticareti

Yazarı : B. Heller & Co.


et konserve et nasıl yapılır turşu et nasıl yapılır sosis yapımı domuz pastırması yapımı domuz sosisi yapımı et kurutma yöntemleri et salamura süreci doğal gıda yasaları et kurutma teknikleri et salamurası yapımı" Et endüstrisi ve ticareti Meat industry and trade
Kitabı Oku
Yorumlar


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış ve bu kitabı okumuş / sipariş vermiş olmanız gerekmektedir.

Kitap Videoları

Kitap Depo