![Çiftlikte Kuzu Kesme, Kesim, Saklama ve Pişirme Çiftlikte Kuzu Kesme, Kesim, Saklama ve Pişirme](https://oldbook.b-cdn.net/kitaplar/7/pg62838-h/images/cover.jpg)
Çiftlikte Kuzu Kesme, Kesim, Saklama ve Pişirme
( KDV Dahil )
Kitap Kodu: 677930893354
Yazar: H. Russell Cross
Orjinal Adı : Lamb Slaughtering, Cutting, Preserving, and Cooking on the Farm
Türkçe Adı : Çiftlikte Kuzu Kesme, Kesim, Saklama ve Pişirme
Konusu ( İngilizce ) : Meat cutting
Konusu ( Türkçe ) : Et kesme
Yazarı : H. Russell CrossKitabı Ücretsiz Oku
Orjinal Adı : Lamb Slaughtering, Cutting, Preserving, and Cooking on the Farm
Türkçe Adı : Çiftlikte Kuzu Kesme, Kesim, Saklama ve Pişirme
Konusu ( İngilizce ) : Meat cutting
Konusu ( Türkçe ) : Et kesme
Yazarı : H. Russell CrossKuzu kesim Kuzu yemeği Çiftlik Et işleme Et saklama Et pişirme Et hazırlama Kuzu kesimi Et reçeteleri Et kontrolü" Et kesme Meat cutting
Kitabı Oku
Yorumlar
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış ve bu kitabı okumuş / sipariş vermiş olmanız gerekmektedir.
Kitap Videoları