Çiftlikte Kuzu Kesme, Kesim, Saklama ve Pişirme

Çiftlikte Kuzu Kesme, Kesim, Saklama ve Pişirme

29,00 TL 19,00 TL %34 İNDİRİM
( KDV Dahil )
Kitap Kodu: 677930893354

Orjinal Adı : Lamb Slaughtering, Cutting, Preserving, and Cooking on the Farm

Türkçe Adı : Çiftlikte Kuzu Kesme, Kesim, Saklama ve Pişirme

Konusu ( İngilizce ) : Meat cutting

Konusu ( Türkçe ) : Et kesme

Yazarı : H. Russell Cross
Kitabı Ücretsiz Oku

Orjinal Adı : Lamb Slaughtering, Cutting, Preserving, and Cooking on the Farm

Türkçe Adı : Çiftlikte Kuzu Kesme, Kesim, Saklama ve Pişirme

Konusu ( İngilizce ) : Meat cutting

Konusu ( Türkçe ) : Et kesme

Yazarı : H. Russell Cross


Kuzu kesim Kuzu yemeği Çiftlik Et işleme Et saklama Et pişirme Et hazırlama Kuzu kesimi Et reçeteleri Et kontrolü" Et kesme Meat cutting
Kitabı Oku
Yorumlar


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış ve bu kitabı okumuş / sipariş vermiş olmanız gerekmektedir.

Kitap Videoları

Kitap Depo